Aanleg bijentuin in plaats van grasveld

Achter onze woning ligt een ontsluitingspad, met een groot grasveld. Tegen het ontsluitingspad begint het grasveld met een verhoging. Ter plaatse van die verhoging, zou ik graag zien, dat er een bijentuin komt. Het is een lastig te maaien deel, waardoor het er kaal uitziet, het gras is bovenop weg, zie foto's.

Daarnaast wordt de bij bedreigd. De aanleg en het onderhoud, wil ik in eigen beheer doen, indien de gemeente dit niet kan/wil. Om te starten, zou ik een eerste instantie, over een breedte van circa 5 m1 tot maximaal de perceelsgrens willen benutten, tot net bovenop de heuvel.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden! Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee vinden. Probeer uw buurtgenoten te informeren over deze website zodat zij kunnen reageren op uw voorstel. Zij kunnen reageren op uw idee door het geven van hartjes en/ of reageren met een bericht op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Over enkele weken wordt er met u contact opgenomen. Als u eerder vraagt heeft dan gerust met de wijk coördinator contact op. Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 23-08-2021