Voor de kleintjes

We hebben veel kindjes in de buurt wonen, en we zijn eigenlijk van alle activiteiten voorzien. Behalve voor de kleintjes. We hebben een sport park, een moestuintje, en een honden uitlaat plek. Maar helaas ontbreekt er een tuintje voor de kinderen om in te spelen. (met evt. een hek er omheen) Ik schrijf dit idee vooral voor om te stimuleren dat kindjes meer buiten spelen als binnen. We hebben in deze nieuwbouw wijk helaas allemaal een kleine tuin. Maar gelukkig wel een heel mooi park waar ze kunnen genieten van de natuur! (De foto's zijn een voorbeeld)

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Ik heb contact gehad met de initiatiefnemer. Op 28 november was er een presentatie van de ontwikkelaar over de plannen voor het park. De ontwikkelaar is gestart met het inrichten van het park. In het park komen ook plekken om te spelen.

Met vriendelijke groet,

Peggy Mulderij

Wat fijn dat jullie actief meedenken over de wijk! Deze site is een platform voor bewonersinitiatieven waar bewoners zelf in actie komen en waarbij de gemeente kan ondersteunen. Ik neem binnen twee weken contact met jullie op.

Met vriendelijke groet,

Peggy Muldeirj

Reacties

Heel goed idee om een speelplek te hebben voor de kleintjes! Een must voor de nieuwe wijk!

Antwoord

Oh wat goed!!!! Wij missen zeker een speeltuin in de buurt. Helaas moeten wij continue naar een andere wijk gaan wat niet vlakbij huis is. Heel vervelend dit en totaal niet kindvriendelijk! Ik zie veel kinderen op parkeerplaatsen spelen. Hopelijk komt er verandering in.

Antwoord

Heel belangrijk dat de kleintjes lekker buiten kunnen spelen! En een het zou een heel mooi aanwinst zijn voor deze jonge nieuwe buurt!

Antwoord

Goed idee voor deze jonge wijk… Leuk om een speelplek te hebben voor de kleintjes!😀😀

Antwoord

Mooi initiatief! Een plek om te spelen voor de kleintjes.. Zal echt een aanwinst zijn voor de wijk! 🤩

Antwoord

Super goed idee Inderdaad is hier niet veel in de buurt. Dit zou een mooie toegevoegde waarde zijn voor de wijk!

Antwoord

Mooi initiatief. Een toegevoegde waarde voor de wijk.

Antwoord

Is zeker een goed idee voor zo'n mooi park, ik zie veel kinderen maar niet veel speelplekken in de buurt. Dit lijkt erg leuk voor de kleintjes in de buurt

Antwoord

Goed initiatief. En zeker een must voor de nieuwe wijk!!

Antwoord

Een leuke plek voor de kleintjes is een must in zo'n prachtige wijk als deze!

Antwoord

Hééél hard nodig !!!! 130+ nieuwe woningen in Componisten kwartier en totaal geen speel voorzieningen voor de kleintjes.

Antwoord

Super goed idee 😃, er zijn èn komen veel kleintjes in onze nieuwe buurt met een mooi park waar een speeltuintje voor deze doelgroep erg fijn zou zijn 😊

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-10-2022