Voetbalveld aan het einde vd Kuipersrietbergstraat en voor de Havenstraat of langs voetbalveld schadewijk

Graag zouden wij voetbalveld zien op de grasvelden aan de hoek van de waterstraat / de sergeant brownstraat óf aan het einde vd Kuipersrietbergstraat tussen de Havenstraat en de singel in de Schadewijk. Op beide plekken zijn al grasvelden waar nu niets mee gedaan wordt. Vaak staat het gras er te hoog en zijn er teveel kuilen om lekker te voetballen.

Onze kinderen en hun buurtgenoten spelen nu op de parkeerplaats/straat tussen de Kuipersrietbergstraat en de hagel Kruisstraat met de bal. 
Om bij de andere beschikbare speelplekken te komen moeten ze de singel oversteken of verder weg waardoor ze er niet alleen naar toe kunnen. De dichtsbijzijnde redelijk veilig bereikbare speelplek (eveneens langs de Kuipersrietbergstraat maar een stuk verderop waar we onze kinderen dus nu niet alleen naar toe kunnen laten gaan) heeft ook niet eens voetbal plek. 

Enkel een paar goals met het bestaande gras zou al erg leuk zijn! 
Een multifunctioneel veld waarop bijv ook basketball gespeeld kan worden zou nog leuker zijn. Of een klein panna veldje. 

Hiermee zouden jullie spelen in de eigen wijk beschikbaar en veiliger maken iets dat in deze hoek van de Schadewijk nu niet mogelijk is. Met nog wat kleintjes op komst verwachten we ook dat de vraag hiernaar in deze hoek alleen maar groter wordt. 

Met vriendelijke groet 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Kan allebei super! hier is helemaal niets voor kinderen terwijl er in buurt steeds meer jonge kinderen komen En voor de kleintjes is het te ver weg om te gaan spelen of voetballen. Kijk er naar uit. Een oma

Antwoord
Idee is ingestuurd op 13-05-2023