Verbod fietsers Gezondheidslaan -Zustershof

Wij wonen in de Zustershof en hebben continu last van fietsers op het voetpad voor ons huis nummer 31. We hebben al verschillende keren melding gemaakt bij de gemeente maar hier wordt niets aan gedaan . We kunnen niet veilig met onze hond daar lopen of je wordt ondersteboven gereden door fietsers en zelfs scooters. Dit lijkt me niet de bedoeling. Er staan wel borden dat het een voetpad is maar wordt niet naar gekeken / gehandeld . Misschien een oplossing om bij het begin en eind wat hekjes/paaltjes te plaatsen zodat alleen voetgangers erdoor kunnen ?

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Hallo Marjon,

Dat is inderdaad niet de bedoeling. zullen we samen ter plekke naar de situatie kijken en bespreken wat er aan gedaan kan worden?

Je kan mij bereiken op nummer 06-14342781.

Groet, Alex van der Heijden

Wijkcoƶrdinator Oss-Zuid voor gemeente Oss

Reacties

fietsen over dat parkeerterrein is ook levensgevaarlijk, net als fietsers die vanuit de saal van zwanenbergsingel dat parkeerterrein op worden gestuurd, de nieuwe verkeerssituatie voor fietsers vanaf de rotonde richting de joannes zwijssenlaan en uberhaubt die rotonde voor voetgangers en fietsers. misschien kan de gemeente eens kritisch naar de verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers op dat hele stuk kijken!?

Antwoord

Helemaal mee eens , ik snap ook niet dat de gemeente heeft gecontroleerd en geen aktie nemen , ik werk wel eens thuis , en het is echt niet normaal hoeveel fietsers en ook scooters er rijden

Antwoord
Idee is ingestuurd op 06-06-2024