Uitnodiging: buurtavond op donderdag 14 december

Wat vindt u belangrijk voor de openbare ruimte in uw wijk?

De gemeente Oss nodigt u uit voor een buurtavond op donderdag 14 december. Wij horen graag uw ideeën en wensen voor de openbare ruimte in uw wijk. Het gaat om de wijk tussen de Van Maanenstraat, Heihoeksingel en het spoor.

Wij gaan graag met u in gesprek tijdens de buurtavond.

Wanneer: donderdag 14 december.

Hoe laat: van 19:30 – 21:00 uur. Vanaf 19:15 is de koffie klaar.

Waar: in de kantine van SV Ruwaard (Bergsche Hoevepad 3).

Aanmelden: graag aanmelden door een mail te sturen aan m.piepers@oss.nl.

 

Wat gaat er gebeuren in uw wijk en wanneer?

Het gaat om de wijk tussen de Van Maanenstraat, Heihoeksingel en het spoor. Daar gaat de gemeente Oss het riool vervangen en de straten opnieuw inrichten.

We maken een nieuw ontwerp voor de openbare ruimte. Het gaat ook om o.a. de bomen, struiken, parkeerplaatsen, speelplekken en plekken voor ontmoeting. Eerst willen we uw ideeën en wensen voor de wijk weten. Daarna gaan we een ontwerp en planning maken. We willen in de periode 2025-2026  beginnen met het uitvoeren van het werk.

 

Kunt u niet komen maar wilt u wel meedenken?

Dat kan! Laat op Mijn buurt Oss uw idee achter. Uw vragen en ideeën kunt u ook mailen aan m.piepers@oss.nl.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

İk vind een goed initiatief.. ik probeer bij te zijn, als ik op tijd terug ben van mijn werk. Ideeën İk zou graag bij ons in de wijk buurtpreventie wordt ingericht, zodat we meer op de hoogte zijn van ideeën/veranderingen/ activiteiten. Wordt te hard gereden in de Schimmelpenninckstraat, dus graag drempels. Voor en na de spoorovergang zebrapad en drempels. En aan de lantaarnpalen ophangsystemen voor de PMD zakken. Vooral bij wind waait alles weg en wordt niet opgeruimd.. Straat vol met parkeerplaatsen maar er wordt te veel geparkeerd langs de stoep, veel onrust vooral bij de bocht op de plek waar jehovasekerk is. Veel oude bomen op straat waardoor de stam de stoep omhoog tilt..

Antwoord
Idee is ingestuurd op 16-11-2023