Speeltuin Coornhertstraat (rand Elzeneindpark)

Dit najaar komen er nieuwe speeltoestellen in de speelplek in de Coornhertstraat. Tijdens de inloopmiddag op 13-9 en via Mijn buurt Oss hebben veel mensen gestemd over het nieuwe ontwerp. Dank voor jullie komst en inbreng!

Er is gekozen voor voorstel 2: met een dubbele kabelbaan, een klimtoestel en een tipi draaitol. In totaal zijn er 115 stemmen uitgebracht en 102 mensen kozen voor voorstel 2. Er is voor alle leeftijden iets te beleven met een passend speeltoestel.

De gemeente informeert jullie via Mijn buurt Oss over de planning van de werkzaamheden.

 

 

 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Update! De 2 voorstellen staan online op Mijn buurt Oss. Welke kies jij? Laat een reactie achter op Mijn buurt Oss of kom naar de inloopmiddag in De Elzenhoek op woensdag 13-9. Wij horen graag jullie mening! Alvast dank.

Beste bewoners,

Op woensdag 13-9 is er een inloopmiddag over de speeltuin. Lees meer hierover in het bericht hiernaast.

En ook via Mijn buurt Oss kunt u reageren. Volgende week plaatsen we de verschillende ontwerpen ook op deze pagina. 

Dag Diana,

Dank voor je reactie, leuk! We nemen contact met je op. Kan door vakanties iets langer duren. 

Met vriendelijke groet,

Peggy Mulderij 

Reacties

Gisteren geweest en voorstel 2 gekozen. 1 staat er al bij de meesterstraat en word er amper gebruikt. Echter wel jammer dat de schommels en duikelrek dan ook zullen verdwijnen, die worden goed gebruikt! Na mijn inziens zouden die best herplaatst mogen worden op het deel waar nu de ijzeren speelrek staat. Verders heel tevreden over voorstel 2 en hoop ook dat die het word 😉

Antwoord

Dag Diana, dank voor je komst en je inbreng tijdens de inloopdag. Voorstel 2 is het ook geworden! Je vraagt of de schommel en het duikelrek kunnen blijven. Helaas, deze speeltoestellen zijn verouderd en kunnen niet blijven staan. En er is te weinig geld om extra speeltoestellen te plaatsen.

Antwoord

Superjammer, maar er is er 1 hier heel blij dat de kabelbaan er komt!

Antwoord

Fijn dat het voorstel 2 is geworden, zeker leuk wel jammer dat de schommel verdwijnt hier wordt namelijk inderdaad veelvuldig gebruik van gemaakt. De spin wordt inderdaad weinig gebruikt.

Antwoord

Voorkeur voor voorstel 2

Antwoord

Hallo, Goed idee, hopelijk wordt de speelplek/het toestel ook wat meer toegankelijk voor jongere kinderen(peuters/kleuters) Vond het nu vooral voor wat grotere kinderen. Wil graag meedenken over de invulling

Antwoord

Dag Astrid, dank voor je reactie. Bij de nieuwe ontwerpen houden we rekening met alle leeftijden. En we kijken ook naar de andere speelplekken in de buurt. Wat daar al is, is in de Coornhertstraat niet meer nodig. Zo krijgen we meer variatie in de speelplekken in de buurt. Graag nodig ik je uit voor de inloopmiddag op woensdag 13 september. Meer informatie lees je hierboven. Wie weet, tot ziens!

Antwoord

Goed idee, mijn 2 kids spelen er onwijs graag, dus zou graag meedenken, wellicht met hen!

Antwoord

Dag Diana, wat leuk dat uw kinderen hier graag spelen! Graag nodig ik jullie uit voor de inloopmiddag op woensdag 13 september. We laten de verschillende ontwerpen en speeltoestellen zien. En jullie mogen (met andere bewoners) kiezen! Meer informatie lees je hierboven. Wie weet, tot ziens!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 27-06-2023