Speeltuin

Graag zouden wij als bewoners van waterput en denariuspad een speeltuintje willen in ons blauwe 'waterput' kunstgras. De andere speeltuintjes zijn te ver voor de kleine kindjes om er alleen te kunnen spelen. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Rob Zijderveld en Noortje Spierings zijn in de wijk geweest en hebben de bewoners uitleg gegeven over de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Samen met bewoners gaan we kijken wat er wel kan. Voor vragen: n.spierings@oss.nl

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. Probeer uw buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes! Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Noortje Spierings, wijkcoördinator Schadewijk

Reacties

Sterker nog, dit stond in het originele bestemmingsplan. Hierop was met sterren aangegeven waar speelplekken kwamen voor jonge en wat oudere kinderen. De houten speeltuin bij het voelbalveld, de wip'kippen' etc. bij andere hoeves en erven. Het blauwe kunstgras en de hoge opstaande rand maakt spelen niet de beste invulling van de huidige ruimte in de waterput.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 15-06-2021

Ja goed idee! Doen! Het blauwe kunstgras waterput omtoveren naar een leuk speeltuin voor de kids.

Antwoord

Goed idee om de “waterput” om te toveren in een speeltuin voor kinderen zodat dat stukje ruimte veilig, nuttig, bruikbaar en levendig wordt.

Antwoord

Fantastisch idee en goed uitvoerbaar. De basis is er al. Alleen de aankleding nog. De vele jonge kinderen die hier wonen kunnen dan veilig spelen in hun directe leefomgeving. Ik zeg niet denken, maar doen!!!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-03-2021