Speelterrein Iepenstraat

Update 07-02-2024:
De speeltoestellen worden naar verwachting in week 12 geinstalleerd. Dit is de week van 18-03 t/m 22-03.
Voorafgaand (vermoedelijk in week 11) worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update 04-01-2024:
Dank voor alle reacties en input. Op basis van alle gemailde voorkeuren is de keuze gevallen op het plaatsen van de toestellen zoals zichtbaar in optie 2. We weten nog niet wanneer alles geplaatst zal worden. Zodra er meer bekend is, zullen we dit op deze pagina communiceren.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een aantal toestellen in de speeltuinen aan de Iepenstraat waren aan het einde van hun levensduur, niet meer veilig en zijn inmiddels verwijderd. Als toegezegd gaat de gemeente Oss in 2024 een deel van de speelvoorziening in de Iepenstraat vernieuwen.

Nieuwe inrichting in 2024
Voor de nieuwe inrichting van een gedeelte van de speeltuin zijn twee opties uitgewerkt. Hierbij geldt het uitgangspunt dat de nog aanwezig toestellen voorlopig worden behouden. Door belanghebbenden kan uit de twee opties een keuze worden gemaakt.

Graag ontvangen we uw voorkeur per e-mail voor 20-12-2023, dit kan naar s.kleijngeld@oss.nl . De optie met de meeste stemmen zal worden uitgevoerd. Als we van u geen reactie ontvangen, gaan wij ervan uit dat u geen interesse heeft om mee te denken. Via deze pagina zal de uitslag na 20-12-2023 gedeeld worden, verder zal hierover een e-mail worden gestuurd aan de mensen, die hun reactie hebben gegeven.

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank voor alle reacties. Voor diegene die hun voorkeur (optie 1 of 2) nog niet hebben doorgegeven via de email, dit kan tot en met morgen.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 10-01-2024

Ik vind het beiden mooie ideeën. Ik denk persoonlijk een voetbalveldje met kleine doelen, bankje voor de ouders en een prullenbak voor het vuil. En tafeltennis tafel een nieuwe en een schommel dan komen de kids al een heel eind denk ik. Een hinkelbaan misschien? Dat neemt niet veel plek in beslag. Wel echt luxe om je voorkeuren op te geven. Vind beiden projecten/ideeën mooi. Mw nummer 37 nieuwste bewoonster van de wijk denk ik tot nu toe.

Antwoord

De zoon van mijn vriend kwam met een super idee misschien in ingebouwde trampoline want dat is voor jong en oud.

Antwoord

Geen voorkeur, beide leuk.

Antwoord

Optie nummer 2 is super

Antwoord

Onze dochters vinden het paleis/fort leuk Ook zou het leuk zijn Dat er een klein voetbalveldje komt En een nieuwe taffeltennis tafel

Antwoord

Graafmachine is wel leuk! Kleine voetbalveldje erbij was ook leuk geweest🤭

Antwoord

Het thema met de Graafmachine lijkt mij een leuke optie!

Antwoord

De graafmachine!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 30-11-2023