Plastic afval container Piekenhoef

Bij BS de Fonkeling staat naast de glasbak een ondergrondse textiel/kleding container. Vervang deze container voor een ondergrondse plastic container.

Bij de AH en Jumbo staan ook al ondergrondse textiel/kleding containers. 
Met het ook op beter afval scheiden is dit (voor de wijk Piekenhoef) wenselijk.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden! Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee vinden. Probeer uw buurtgenoten te informeren over deze website zodat zij kunnen reageren op uw voorstel. Zij kunnen reageren op uw idee door het geven van hartjes en/ of reageren met een bericht op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Over enkele weken wordt er met u contact opgenomen. Als u eerder vraagt heeft dan gerust met de wijk coördinator contact op. Succes!

Reacties

Een locatie zou kunnen zijn in de directe omgeving van de brievenbus

Antwoord

Heel graag een plastic container in de piekenhoef, de locatie bij de school is wel centraal maar idd erg druk bij starten en eindigen van de school dag. De glascontainer zorgt daar ook voor veel stukjes glas op de stoep waar iedere heel veel kleuters langs rennen en fietsen.

Antwoord

Inderdaad prima idee, maar NIET bij de scholen. Al die auto's elke dag zijn al genoeg doornen voor een hele struik.

Antwoord

Idee is goed, locatie totaal niet. Auto's staan daar al elke ochtend in het groen en op de stoep. "Plastic weggooien doe ik wel even als ik de kinderen naar school breng", dan wordt het een groter drama. En als de container vol zit neemt niemand de zakken mee terug naar huis en gooit het er gewoon naast. Rondom de sportschool, meer plaats en beter voor de doorstroming.

Antwoord

Het is een zeer goed idee om in onze de Piekenhoef een klein milieuperron te realiseren voor glas, plastic en papier. Ik steun het initiatief.

Antwoord

Het is een zeer goed idee om in onze de Piekenhoef een klein milieuperron te realiseren voor glas, plastic en papier. Ik steun het iniatief.

Antwoord

Zou het een goed idee vinden dan kun je meerdere keren je plastic afval kwijt

Antwoord

Het wordt hoogste tijd dat in deze grote wijk ook een bak voor plastic afval komt.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 08-03-2021