Natuurlijke speelgelegenheid Veekraal

Omdat de centrale speelplek (horzak speelweide) door de zeer gevaarlijke oversteek niet bereikbaar is voor kinderen uit onze straat, wil ik voorstellen om op de grasvelden een natuurlijke speelgelegenheid aan te vragen. Denk aan een boomstronk van een gekapte boom, stapstenen/grote keien, een wilgenhutje en misschien is er nog meer te bedenken. 

Omdat de gemeente de horzak speelplek wel aanwijst als centrale speeltuin voor ons, is het niet mogelijk om hier ook een speeltuin te realiseren. 

Ik hoop dat er meer kinderen buiten gaan spelen en met elkaar in contact komen als er wat meer te doen is hier op het veld. 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat u samen met uw buurtgenoten komt tot een idee wat iedereen een goed idee vindt op deze plek bij de Veekraal. Probeer uw buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Ga vooral samen ideeën op doen en bedenk samen wat jullie hierin zelf kunnen betekenen of doen! Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden. Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u of andere hier eerder vragen over hebben, neem gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Lieke Verbrugge

Reacties

Super goed idee hartstikke leuk voor de kinderen word het toch nog gezellig in de buurt we zijn er hard mee bezig met de buurtborrel ect. Leuk dat iedereen mee doet en mee denkt

Antwoord

Mijn aanbeveling: een omheind en afsluitbaar speelgedeelte. Geen behoefte aan overlast en/of hangjongeren.

Antwoord

Zeker ook gezien het gegeven dat er van voor naar achter door bezoekers en bezorgers over het terrein van de Veekraal binnendoor van voor naar achter wordt gereden.

Antwoord

Ik zie nu net pas dat ik nog op "ik doe mee" had moeten klikken om deelnemer te worden. Misschien ook meteen een tip voor de anderen?

Antwoord

Ik sta hier helemaal achter. De weg is inderdaad erg gevaarlijk om over te steken. Een speelgelegenheid op de grasvelden zou daarom erg fijn zijn zodat ook onze kinderen lekker buiten kunnen spelen !

Antwoord

Erg leuk idee !

Antwoord

Hoi, Helemaal mee eens. Goed idee Suzanne! Gr. Lilian

Antwoord

Hoi Een super goed idee !!! En een zeer mooie veilige bestemming voor de kinderen om te spelen goaltjes ,schommel enz Mvg dooremiek

Antwoord
Idee is ingestuurd op 07-10-2021