Moestuin Jagershof

Op het grasveldje achter de Jagershof en Drijvershof een moestuin plaatsen. Leuk voor de kinderen (in de buurt) om te zien waar fruit/groenten vandaan komen en hoe fruit/groenten nu groeien. Kinderen worden vaker gestimuleerd om dan ook meer fruit/groenten te eten 😉 Tegelijkertijd ook duurzamer en vele malen goedkoper, want we kunnen met zijn allen meer lokaal eten. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

De gemeente heeft geen bezwaar tegen de aanleg van een moestuintje en/of bloementuintje. Natuurlijk wel eerst overleggen met de aanwonenden.

Vandaag samen met initiatiefnemer naar het plekje gekeken. Leuk u ontmoet te hebben! Ik ga overleggen met mijn collega over de mogelijkheden.

Dag, afgelopen week heb ik contact gehad met de initiatiefnemer. We zien elkaar eind mei om over het idee te praten.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. Probeer uw buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes! Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op.

Reacties

Idee is ingestuurd op 11-03-2021