Kleine boomgaard met picknick tafels

Naast het speeltuintje aan de Bleek is een leeg grasveld met 1 notenboom, waar niets mee gedaan wordt. Nu lijkt het ons, enkele bewoners van deze buurt, een goed idee om van dit veld een kleine boomgaard te maken met appels, peren, pruimen, vijgen noem maar op. Wat het dan compleet maakt, zijn enkele picknicktafels zodat men in deze boomgaard ook kan recreëren. Ik heb al diverse picknicktafels gezien in andere buurten. Hier zouden ze ook heel erg welkom zijn. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, We zijn benieuwd naar de stand van zaken. Hierover is per mail contact met u gezocht!

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden! Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee vinden. Probeer uw buurtgenoten te informeren over deze website zodat zij kunnen reageren op uw voorstel. Zij kunnen reageren op uw idee door het geven van hartjes en/ of reageren met een bericht op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Over enkele weken wordt er met u contact opgenomen. Als u eerder vraagt heeft dan gerust met de wijk coördinator contact op. Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 23-11-2021

Wat een ontzettend goed idee. Dan is het lege grasveldje bij de notenboom een ideale plek om daar iets moois van te maken!

Antwoord

Maak er maar een mooi plekje van om lekker te zonnen in de zomer.

Antwoord

Goed idee! Een heerlijk plekje in Ravenstein om te zitten en van het mooie uitzicht te genieten

Antwoord
Idee is ingestuurd op 14-04-2021