honden uitlaatveldje

De bewoners van de twee nieuwe flats in het bergkwartier klagen dat hun tuin gebruikt wordt als honden uitlaat plaats. Dat kan natuurlijk niet. Als bewoner van het berghkwartier heb ik zelf ook een hond en het zo dat je bijna nergens naar toe kunt. het dichtsbijzijnde uitlaatveld is aan de spoorlaan is toch al gauw een kleine kilometer. Ik heb de wijk rondgelopen en denk een ideaal hondenuitlaat terrein gevonden te hebben dicht bij de wijkj. De groenstrook aan de oostwal vanf de nieuwe ingang van het TBL tot aan de inrit van Oost wal 162

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Wat fijn dat u actief meedenkt over de wijk! Deze site is een platform voor bewonersinitiatieven waar bewoners zelf in actie komen en waarbij de gemeente kan ondersteunen. Ik heb uw idee besproken met de gebiedsbeheerder, er is helaas geen plek voor een hondenuitlaatveldje ivm andere bestemmingen van de openbare ruimte. Zo vlakbij het centrum is de ruimte natuurlijk ook schaars. We hebben uw idee ook besproken met de alternatieve wijkraad en daar zijn een aantal andere ideeen uit voort gekomen, zoals het verstrekken van informatie aan hondenbezitters, en het uitreiken van wegwerpzakjes. Een hond mag immers in de gemeente Oss overal zijn behoefte doen, het baasje moet het opruimen.

met vriendelijke groet,

 

Noortje Spierings, wijkcoördinator Schadewijk, gemeente Oss

Reacties

als de voorgestelde plek niet goed is, is misschien de groenstrook aan de Oostwal waar de keet vd IBN altijd staat geschikt . . .

Antwoord
Idee is ingestuurd op 02-09-2022