Fitness Ladies Only

Ik vind dat er een fitnessplek voor Ladies Only moet komen, omdat dit voor sommige dames/vrouwen veel fijner uitkomt. Zo kunnen wij comfortabel sporten en is het net een keer wat anders dan normaal.

(Ook medewerkers bestaan uit vrouwen/dames)

Dit houdt in dat dames zelf kunnen sporten op hun eigen tempo zonder interactie.

Er kunnen aparte groepslessen komen voor degene die dit liever hebben.

In een aantal grote steden heb je een Ladies Only gym, maar helaas hebben wij het niet in Oss. Ik heb dit idee vaker besproken met vrouwen en die vonden het allemaal een prettig idee.

Ik hoop dat dit serieus wordt genomen, want dit zal super fijn voor de meeste dames uitkomen ;)

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Hoi, jullie zijn zeer welkom om bij hart for her te komen sporten. Wij hebben zelfs een lesgeefster van Turkse afkomst. Een proefles is altijd gratis en je kunt die aanvragen door naar de site hartforher.nl te gaan en op de button proefles te drukken.

Antwoord

In Oss heb je tenminste twee sportscholen voor vrouwen: Curves en HartforHer. Wellicht idee om hier eens te gaan kijken?

Antwoord

Hallo, dit klopt inderdaad.Beide sportscholen geven alleen maar groepslessen. Dit houdt in dat je niet zomaar naar binnen kunt lopen om te gaan fitnessen voor jezelf.Veel dames hebben liever een fitnessplek waar ze zelfstandig kunnen sporten zonder enige interactie inclusief ik.Ik hoop dat dit mijn idee een beetje duidelijker heeft gemaakt ;)

Antwoord

Goed idee! Dat missen we nog echt in Oss.

Antwoord

Goed idee! Hoop dat het waar gemaakt kan worden.

Antwoord

goed ideeee

Antwoord

Een zeer goed idee!

Antwoord

Fitness ladies only is ideaal :)

Antwoord

Leuk idee!!!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-05-2022