De Oude Litherweg

De gemeente Oss gaat dit jaar de Oude Litherweg opknappen.

Oude Litherweg
De Oude Litherweg knappen we op door het bestaande riool te vervangen. Daar waar mogelijk koppelen we regenwater van het riool af en bergen wij dit regenwater in het omliggend groen.

De oude stenen gaan eruit en er worden nieuwe stenen aangebracht. We maken de Oude Litherweg veiliger door deze in zijn geheel in te richten als 30 km zone.

Bestaande bomen handhaven we zoveel als mogelijk. Nieuwe bomen en extra aandacht voor groen zijn in ons plan opgenomen.

Vragen en opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar de projectleider R. Lemmens van de gemeente Oss via r.lemmens@oss.nl o.v.v. opknappen Oude Litherweg.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

De pdf is zeer onduidelijk. Je kunt, letterlijk, door de bomen het bos niet zien. Kan me geen voorstelling maken wat er nu precies gedaan wordt. Wat ik niet op de tekening kan zien is de aansluiting vanaf de rotonde richting oude Litherweg voor de fietsers. In het vorige plan een aantal jaren terug is hier wel duidelijk rekening gehouden met de fietsers, door middel van een uitvoegstrook. Deze is nu niet ingepast. dit gaat dus weer ongelukken veroorzaken. Voordat deze aanpassing er toen was zijn er verschillende ongelukken gebeurd op deze hoek. Weer een gemiste kans vanuit de gemeente.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 12-04-2023