De Oude Litherweg

De gemeente Oss gaat dit jaar de Oude Litherweg opknappen.

Oude Litherweg
De Oude Litherweg knappen we op door het bestaande riool te vervangen. Daar waar mogelijk koppelen we regenwater van het riool af en bergen wij dit regenwater in het omliggend groen.

De oude stenen gaan eruit en er worden nieuwe stenen aangebracht. We maken de Oude Litherweg veiliger door deze in zijn geheel in te richten als 30 km zone.

Bestaande bomen handhaven we zoveel als mogelijk. Nieuwe bomen en extra aandacht voor groen zijn in ons plan opgenomen.

Vragen en opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar de projectleider R. Lemmens van de gemeente Oss via r.lemmens@oss.nl o.v.v. opknappen Oude Litherweg.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Wellicht een idee om ook het plein aan de Jonkers van Osstraat meer te vergroenen als speelplek? Ik heb er 30 jaar geleden op school gezeten en het is er nog net zo versteend als toen terwijl er meer uit te halen valt.

Antwoord

hallo ik wauw even dat er ook naar se kruising oudelitherweg orseleinstraat naar gekeken kan worden ten eerste wordt hier veel te hart gereden word en de parkeerplaats bij mij voor de deur zeker met in en uit stappen dat er nog geen ernstige ongelukken zijn gebuurt want er zit een bochtje in de kruising ik zit net in de bocht met parkeren hoop dat jullie dat ook mee nemen als de straat aangepast wordt verder is het een goed prject in afwachting john

Antwoord
Idee is ingestuurd op 13-09-2021