Cruyff court Piekenhoef

Een cruijf court in de piekenhoef. Veel spelende kinderen. Er is nu een voetbalveld, maar daar een cruyff court

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, Is het mogelijk om over dit initiatief contact te hebben? U kunt me bereiken per mail: j.swinkels@oss.nl Met vriendelijke groet, Wijk coördinator J.Swinkels

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden! Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee horen/ zien. Probeer uw buurtgenoten te informeren over deze website zodat zij kunnen reageren op uw voorstel. Gezien de reacties uit de buurt nemen we nog even contact op met de initiatiefnemer. Dank jullie wel voor de reacties.

Reacties

Goed idee, mooier dan dat lelijk stuk gras dat daar ligt. Waar je bovendien je enkels breekt als je erover rent. Verder is het voor de kinderen ook veiliger, de bal kan ook niet zomaar meer er uit worden geschopt. Voor de overlast, daar is de politie voor.

Antwoord

Voor de overlast, daar is de politie voor? Als jij er geen moeite mee hebt om overlast te hebben en steeds de politie te moeten bellen, zullen we de Cruijff court dan lekker voor jouw deur aanleggen? Wij zitten hier namelijk niet op te wachten!

Antwoord

Volgens mij is de situatie zoals het nu is hartstikke veilig. De bal belandt nooit op straat. En ik heb overigens nog nooit iemand zijn enkels (of wat dan ook) zien breken over ‘dat lelijk stuk gras’.

Antwoord

Geen goed idee, er ligt een prachtig natuurveld met veel groen daaromheen. Laten we dit niet verpesten door hier een Cruijf court aan te leggen.

Antwoord

Duidelijke reacties. Wat ik ook wel begrijp. Dan zo houden!

Antwoord

Ik wil zo’n cruyf court niet voor mijn deur hebben!

Antwoord

Cruyff court prima, maar NIET in deze mooie groenstrook! Prachtige omgeving, laat dat aub zo!

Antwoord

Er ligt al een mooi voetbalveld voor de deur. Zie de toegevoegde waarde niet, zonde van het geld. Onze kinderen vermaken zich er nu al prima. Laten we lekker het gras laten liggen.

Antwoord

Gezien de ervaringen met Cruijff courts op andere plaatsen lijkt mij dit niet wenselijk. Bovendien is het nu een prachtig mooi natuurveld waar kinderen lekker kunnen voetballen. Doodzonde om hier een lelijk kunstgras veld neer te leggen. Dit doet enorme afbreuk aan de nu zo mooie plek.

Antwoord

Ik ben hier geen voorstander van. Ik ken de situatie rond de cruijff courts in Oss. Het trekt daar tot laat in de avond ongewenste groepen aan. Daarnaast kijkt een natuurlijk gras veld veel beter in een park dan een kunstmatig veld met een hekwerk en verlichting eromheen. De voetballende jeugd vermaakt zich nu ook opperbest op het grasveld. Zie geen enkele toegevoegde waarde van een kunstveld.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 02-03-2021