Bladkorf

Ik zou graag een bladkorf willen aanvragen voor de geneesherenhof bij wie kan ik dan terecht? 
 

groet 

michael

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Michael,

Bedankt voor het plaatsen van uw idee op Mijn Buurt Oss. Eind vorig jaar ben ik gestart als wijkcoordinator voor Oss Zuid en excuses dat mijn reactie even op zich laten wachten.

De website Mijn Buurt Oss is voor ideeen waarmee u zelf aan de slag wilt. Bijvoorbeeld samen met buurtgenoten. Wij kunnen u daarbij helpen.

Het idee om een bladkorf te plaatsen is iets waar alleen de gemeente Oss mee aan de slag moet. Dit soort wensen kunt u direct doorgeven via een "melding openbare ruimte" op loket.oss.nl. Als u een melding maakt, dan neemt een collega contact met u op.

Nogmaals bedankt voor uw idee en veel succes met de melding.

Met vriendelijke groet,

Melanie van Erp

Wijkcoordinator Oss Zuid

 

 

Reacties

Het plaatsen van kroonringen om de lantaarnpalen is een goed idee, om de zakken voor plastic afval te verzamelen, en het rondslingeren te voorkomen. Bovendien zou het plaatsen van bladkorven er voor kunnen zorgen, dat fietsers en voetgangers niet uitglijden op blad. En het zou de bewoners stimuleren, om het blad te verzamelen, zodat het niet telkens door de wind weer op stoepen en opritten komt, zodat je meerdere keren dezelfde stapel bladeren aan het ruimen bent. Ik zou dat graag zien aan de Tulpstraat in Oss-zuid.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 24-11-2021