Aanpak losloopveld Landbouwlaan

Gelet op de grote (toegenomen) hoeveelheid honden in de wijk, lijkt het me een goed idee dit grote loosloopveld op te knappen. En aantrekkelijker te maken voor hond en baas. Denk hierbij bijvoorbeeld  (natuurlijke) speeltoestellen, maar ook aan onderhoud van de omheining. Poortjes sluiten niet of klinken zijn kapot. Ook zou een lichtpunt in het midden van het veld een optie kunnen zijn om zo je hond in de gaten te kunnen houden.

En het veld weer aantrekkelijk maken draagt hopelijk ook bij aan terugdringen van overlast van hondenpoep.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste initatiefnemers.

We zijn benieuwd naar jullie plannen rondom jullie initatief. Laat maar weten als jullie hierover in gesprek willen. Het gaat met name om gedragen voorstellen uit de buurt. Daarbij rekening houdend dat de financiele middelen vanuit de gemeente beperkt zijn.

We denken graag mee!

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden! Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. Probeer uw buurtgenoten te informeren over deze website zodat zij kunnen reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes!

Reacties

Heel goed idee. Verlichting ook een goed punt.

Antwoord

Hekwerk klein maziger maken, zodat kleine honden er niet meer zelf uit kunnen.

Antwoord

1. Plaatsen van verlichting. 2. Verhard looppad door het veld maken.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 07-03-2021