Voorkomen hondenpoep

Het gras op de veldjes achter de Stekelbaars te Oss vervangen voor struikjes om te voorkomen dat deze veldjes continu door honden worden volgepoept. Voor alle bewoners een bron van ergenis.

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

De gebiedsbeheerder heeft afspraken gemaakt met een groepje bewoners om een stuk groen zelf te gaan beheren. De gemeente plaatst in het najaar de planten, dan is het plantseizoen. De bewoners halen onkruid en zwerfvuil weg. Ook snoeien bewoners zelf de planten en haalt de gemeente het groenafval op. Succes!

Beste buurtbewoners, binnenkort gaat de gebiedsbeheerder van de gemeente langs bij de initiatiefnemer om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u ook meedoen? Meldt u dan aan bij dit idee van mevrouw Bakker. Met vriendelijke groet, Marie-Claire van de Wiel, wijkcoördinator Oss Noord-West.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. U kunt uw buurtgenoten naar deze website verwijzen zodat ze hartjes kunnen geven en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Bij een idee gaat het ook over wat u en uw buurtbewoners zelf kunnen doen. Uw idee past bijvoorbeeld goed in Bewoners Beheren Buurt. Kijk voor meer informatie op www.oss.nl. Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Marie-Claire van de Wiel, wijkcoördinator Oss Noord-West

Reacties

Idee is ingestuurd op 08-03-2021