Speeltoestel LINNENPLEIN

 

Op het Linnenplein stond een mooi speeltoestel met glijbaan en brandweerpaal. Helaas is dat verwijderd deze winter. Graag een uitdagende vervanging! 

Kiinderen vinden geen uitdaging. Geef ruimte om te experimenteren. Stem op dit idee!!!!!

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dit idee is uitgevoerd.

Wanneer andere inwoners een idee voor herinrichting of aanpassing van een speelplek hebben, gaan we graag met u in gesprek. We kijken dan wat (financieel) wel en niet mogelijk is. Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van hoe oud een speeltoestel is.

Dank je wel voor je inzet Francien. Het speeltoestel staat er. Veel speelplezier voor de buurtkinderen!

Er zijn inmiddels voorstellen voor toestellen. In de zomervakantie wordt gepeild naar welk toestel de voorkeur uit gaat.

Vorige week samen met de initiatiefneemster Francien, wijkraad en gebiedsopzichter naar mogelijkheden gekeken. Francien komt binnenkort aan de deur van buurtbewoners die in de buurt van het speeltuintje wonen om te kijken waar behoefte aan is. U mag ook reageren via deze site of u zelf aanmelden als deelnemer. Wordt vervolgd. Francien, alvast bedankt voor je enthousiasme! Met vriendelijke groet, Marie-Claire van de Wiel.

Beste mevrouw Meijs, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. U kunt uw buurtgenoten naar deze website verwijzen zodat ze hartjes kunnen geven en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Wellicht zijn er ook mensen die aan uw idee willen deelnemen. Bij een idee gaat het er namelijk ook over wat u en uw buurtbewoners zelf kunnen doen. Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Marie-Claire van de Wiel, wijkcoördinator Oss Noord-West

Reacties

Ik ben ook oma van 3 kleinkinderen en zou het ook fijn vinden als er weer een speel/klimtoestel zou komen. Het speeltuintje is nu erg saai met weinig beleving. Wat denken jullie van een mooie piratenboot.

Antwoord

Ik ga er vaak naar toe met onze kleinkinderen , we doen dan vaak een rondje speeltuin bezoeken in de wijk. De glijbaan met klimhuisje word gemist en dat zou heel fijn zijn als dat terug zou komen.

Antwoord

Goed idee, het pleintje is nu een beetje saai. Kinderen zoeken het pleintje nu ook niet meer op, het kan wel wat meer uitnodigend gemaakt worden.

Antwoord

Als oma van 5 kleinkinderen, waarvan er nog 4 graag buiten spelen als ze bij mij zijn, zou ik het heel fijn vinden dat er in ieder geval weer een klimtoestel en glijbaan terug komt. De kinderen zijn nu heel snel uitgespeeld.

Antwoord

Als moeder van 3 jonge kinderen, steun ik dit idee zeker! Wij gingen vaak spelen op het Linnenplein maar helaas is dat nu maar saai met alleen de 2 schommels en de 2 wipkippen. Graag zou ik zien dat er een leuk (klim)speeltoestel wordt geplaatst wat ook bespeelbaar is voor peuters/kleuters. Wat is overigens de reden voor het weghalen van de glijbaan?

Antwoord

Mijn moeder gaat daar ook vaak heen met alle 5 de kleinkinderen om te spelen.. een uitdagende natuurspeeltuin zou mooi zijn. Om al klimmend en klauterend de motoriek te ontwikkelen en lekker kliederen voor de zintuigen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 30-03-2021