Rommelmarkt route

Ik vroeg me af of het mogelijk is om een rommelroute te organiseren in Oss. Je maakt dan een eigen rommelmarkt kraampje in je voortuin, je verkoopt dan je spulletjes die je normaal op de rommelmarkt zou verkopen of naar de kringloop brengt. 

 

Er wordt dan een papieren route afgedrukt waar de deelnemers op staan.

Je kunt dan te voet of met de auto de route rijden.

 

Je kunt voldoende afstand houden ivm Corona, mijn ervaring is dat er nooit veel mensen tegelijk op 1 adres zijn.

 

Is dit mogelijk in Oss, zijn er liefhebbers voor, zo ja wie zou dat mee willen gaan organiseren?

 

De deelname zou dan gratis zijn, of een kleine bijdrage voor de onkosten zoals de papieren routes afdrukken.

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Jacqueline, ik heb Ons Welzijn benaderd. Zij willen jullie ondersteunen bij het uitwerken van het idee. Succes! Met vriendelijke groet, Marie-Claire van de Wiel, wijkcoördinator Oss Noord-West.

Beste mevrouw van den Bogaard, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. U kunt uw buurtgenoten naar deze website verwijzen zodat ze hartjes kunnen geven en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes! Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Marie-Claire van de Wiel, wijkcoördinator Oss Noord-West

Reacties

Voor de papieren route kun je hulp vragen bij Ons Welzijn, dan kost het niets. In sommige gevallen wil de gemeente er ook wel mee helpen. Of met het afdrukken van posters. Heb zelf ook vaak met een dergelijk idee rondgelopen, maar hoe begin je eraan in je 1tje? Zou 't leuk vinden om 't samen te organiseren.

Antwoord

Misschien kunnen we kijken of we een groepje mensen kunnen verzammelen, ik dacht zelf dan aan de mei vakantie of zomer vakantie...

Antwoord

De meivakantie is wel kort dag. Maar misschien als je wat kleiner begint. In 1e instantie alleen in de wijk. En als dat gelukt is, kun je voor Oss breed gaan kijken.Maar hoe dan ook... doe er graag aan mee. Zal in mijn omgeving kijken of ik wat mensen hier enthousiast voor kan krijgen :)

Antwoord

Goed idee, klein beginnen, ik zou het graag in de Vlashoek willen organiseren.Is er een manier om prive met je in contact te komen?Dan kunnen we kijken hoe we het verder af kunnen spreken.

Antwoord

Zit je toevallig ook op FaceBook? Kunnen we daar een privébericht sturen, want die optie ontbreekt hier helaas.

Antwoord

Ik sta daar als Anny van Ooijen

Antwoord
Idee is ingestuurd op 05-03-2021