‘Paradijselijke’ speeltuin

We weten allemaal hoe leuk, goed, maar vooral gezond buiten spelen is!  
Het heeft wat jaren geduurd, maar o.a. mede door de nieuwbouwwijk; Het Paradijs zijn er de laatste jaren/ tijd vele nieuwe Harenaren geboren! Het is fijn om te zien dat het dorp verjongt, maar dat betekent ook dat er behoefte is aan meerdere, maar ook gevarieerde speelplekken.

Dit om elkaar te ontmoeten, maar vooral ook samen buiten te spelen! 
Haren telt welgeteld 2 speelplekken, waarbij het schoolplein al is meegerekend. Te weinig in mijn ogen, maar ook ligt de andere speelplek niet centraal... 

Het zou mooi zijn als er in nieuwbouwwijk Het Paradijs een nieuwe speelplek gerealiseerd kan worden. 
 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

In overleg met de gebiedsbeheerder is besloten om geen speeltuin te maken in de nieuwbouwwijk Het Paradijs. Wel gaan we samen met de opbouwwerker van Ons Welzijn en de dorpsraad Megen Haren en Macharen bekijken wat er wel mogelijk zou kunnen zijn om natuurlijk spelen te stimuleren.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. Probeer uw buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes! Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op.

Reacties

Super leuk idee, maar zoals wijkcoördinator Frank van Lent aangeeft, is in overleg met de gebiedsbeheerder besloten om geen speeltuin aan te leggen. Ik ben opbouwwerker bij ONS Welzijn en heb wel ideeën die we misschien kunnen uitvoeren, om toch het buitenspelen te stimuleren en mogelijk te maken! Zullen we eens om tafel gaan zitten met de mensen die enthousiast zijn, kijken wat wel mogelijk is?

Antwoord

Dag Lotje, Bedankt voor je bericht. Ik ben nieuwsgierig naar je ideeën en heb er zelf ook een aantal. 'Om de tafel gaan zitten' lijkt me een goed idee. Frank van Lent heeft mijn gegevens en die heeft telefonisch laten weten dat jij contact zou opnemen.... Is dit de weg (via Frank) die je moet volgen of hoe komen we anders aan elkaars gegevens?Ik lees het graag, groetjes, Lieke Arts

Antwoord

Hoi Lieke, ik heb inmiddels je telefoonnummer gekregen van Frank, dus ik ga je deze week nog even bellen om een afspraak te maken! Groetjes, Lotje

Antwoord

Super goed idee

Antwoord

Top idee ! Ons dorp kent inderdaad heel weinig speeltuintjes. Dat is jammer. Hier zou zeker in geïnvesteerd mogen worden. Een plek voor de kinderen om elkaar te ontmoeten, lekker buiten te zijn.

Antwoord

Goed idee! Dat zullen onze kinderen leuk vinden.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-03-2021