Natuurlijk speeltoestel Kapelse Wiel

Het vervallen veerwipje op de Kapelse Wiel wordt verwijderd door de gemeente.

Mijn idee voor het groene ovaal midden op de kapelse Wiel is: nieuwe natuurlijke speeltobjecten (dus zonder opvallende, primaire kleuren).

De picknicktafel wordt een kwartslag gedraaid i.v.m. inkijk, het boompje dat maar niet wil aanslaan wordt in het najaar opnieuw gepland met extra bomenzand.

Is het een idee om wat hoger groen te planten, zodat de auto's wat minder in het zicht zijn?

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden en er vanuit andere buurtgenoten enthousiaste reacties op zijn gekomen. Telefonisch heb ik met u gesproken en aangegeven wat wel/niet mogelijk is. Het is belangrijk dat u samen met uw buurtgenoten komt tot een idee wat iedereen een goed idee vindt. Probeer uw buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Ga vooral samen ideeën op doen en bedenk samen wat jullie hierin zelf kunnen betekenen of doen! Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden. Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u of andere hier eerder vragen over hebben, neem gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Lieke Verbrugge

Reacties

Goed initiatief! Ik fiets meestal naar Lith Oost of naar Lithoijen om daar mijn zoon te laten spelen in de speeltuin. Ik zou het heel mooi vinden als er iets vergelijkbaars in de Kapelse Wiel zou komen. Een glijbaan zoals in Lithoijen en een mooie schommel zou perfect zijn!

Antwoord

Ik sluit me aan bij de rest. Een huisje met glijbaan en schommel zou heel leuk zijn! Hopelijk word er op korte termijn iets geplaatst. Mijn kinderen zaten regelmatig op de wip. Nu is er niks meer terwijl het mooie weer er aan komt!

Antwoord

Ook ik zie graag een mooi speel toestel met een grote glijbaan waar ook wat oudere kinderen op kunnen. Boompje mag weg blijven.

Antwoord

Het mooiste is een glijbaan en evt een schommel met klimrek. Hier in de buurt zijn weinig speeltuinen die aantrekkelijk zijn. Wat evt ook kan is de speeltuin bij de schoolstraat flink uitbreiden. Daar staat nu bijna niks.

Antwoord

Wanneer komt er wat nieuws voor terug? De wip was erg snel weg, maar ben benieuwd wanneer er wat nieuws komt. Een glijbaan, schommel en een natuurlijk klimtoestel zou fijn zijn.

Antwoord

Liever voorstander van een gewoon speeltoestel zoals een glijbaan/ schommel/ klimrek en deze te plaatsen in de andere punt ? Zodat de picknick bank van de buurt in de desbetreffende punt verplaatst kan worden naar het midden Geen voorstander voor hoger groen ivm veel kleine kinderen in de straat Boompje gewoon weg laten, er staan voldoende bomen die het wel doen.

Antwoord

De picknickbank is naar het midden verplaatst in dezelfde perkpunt :-)

Antwoord
Idee is ingestuurd op 17-03-2021