Jeu de boulle baan

Op het veld naast de hondenuitlaat was voorheen altijd een speeltuintje. Inmiddels zijn in de wijk zo'n beetje alle speeltuintjes verdwenen. En is er 1 grote spelling gekomen in de nieuwbouwwijk.  Graag zouden wij zijn dat er een voorziening terug komt op 1 vd grasvelden tussen de Lange Weide en de Korte Weide. We denken dan aan wat (picknick)bankjes en een Jeu de Boulle baan. Mocht het speeltuintje in de Korte Weide ook nog verdwijnen dan zou dit ook een  geschikte locatie zijn. Als hier niks meer zou staan zal het vrij snel als hondenuitlaat gebruikt gaan worden. Wij zijn hier in de buurt bereid om ook zelf hiervoor onze handen uit de mouwen te steken mocht dit noodzakelijk zijn.

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. Probeer uw buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes! Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op. Vriendelijke groeten, Lieke Verbrugge Wijkcoördinator Lith

Reacties

Super leuk idee voor de buurt om op deze manier samen iets te doen

Antwoord

Ik vind dit een super idee ,sta er helemaal achter. Tevens gezellig zo bij elkaar komen en ook nog sportief bezig zijn !!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 09-07-2021