Uw account

Alle berichten, ideeën en werkzaamheden op Mijn buurt Oss kunt u bekijken. Hiervoor hoeft u niet in te loggen. Wanneer u zelf mee wilt doen, door een idee in te dienen of een idee te steunen, moet u inloggen. Dit vragen wij omdat wij contact met u op willen kunnen nemen. Bijvoorbeeld om te overleggen of uw idee verder uitgewerkt wordt of omdat er nog vragen zijn. Voor het aanmaken van uw account vragen wij u uw voor- en achternaam en een e-mailadres te geven. Met uw postcode kunt u gemakkelijk uw buurt selecteren.

Meer informatie over uw gegevens en privacy vindt u in het privacybeleid.

 

Ik wil mijn gegevens verwijderen. Hoe doe ik dat?


Als u uw account op wilt zeggen, worden uw persoonsgegevens uit het systeem verwijderd. U verwijdert uw account door op uw foto (als u geen profielfoto heeft gekozen, ziet u een poppetje rechtsboven op de site) te klikken wanneer u ingelogd bent en te kiezen voor 'Mijn profiel'. Daar vindt u de knop 'verwijder mijn account'. 

Om bij storingen een eerdere versie terug te zetten worden er backups bijgehouden. Binnen deze backups zijn uw gegevens na het verwijderen of wijzigen nog even terug te vinden. Deze backups worden maximaal 2 maanden bewaard. Hierna zijn uw gegevens dus helemaal weg en kan niemand  de gegevens meer vinden.

Afbeeldingen die u op de website zet en daarna eventueel weer verwijdert, worden een keer per week definitief verwijderd.