Park krakenburg

Wij honden bezitters zouden graag een omheining op het uitlaat gedeelte in het park in de Krakenburg.

op de eerste plaats kunnen de honden vrij en veilig spelen, maar ook voetgangers kunnen dan rustig en veilig over het pad naar hun bestemming.

aangezien er altijd jongeren bij het uitlaatveld zitten , ligt er altijd glas en heel veel afval en krijgen we soms een grote mond als de hond te dicht bij hun komt .

en nog een voordeel zal zijn dat de honden niet meer spelenderwijs op het andere stuk van het park komen , wat tenslotte geen uitlaatveld is 

ik hoop serieus dat er iets gedaan kan worden, en misschien zelf zoals in het park schadewijk een tunnel en brug of zoiets dat we ook nog met onze honden plezier kunnen hebben tijdens uitlaten 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Ik vind een heel goed idee dat het verschil tussen het hondenuitlaatveld en de rest van het park veel duidelijker wordt. Ik heb mijn kinderen geleerd om niet op het hondenuitlaatveld te spelen, maar veel haalt dat niet uit aangezien honden in het hele park poepen. Er ligt belachelijk veel hondenpoep op het veld naast het uitlaadveld.

Antwoord

Het park is een mooie plek om te verblijven. Wat veel hondenbezitters niet weten is dat er een gedeelte van het park als losloopterrein geldt en het andere deel hondenvrij moet zijn. Dit geeft veel ergernis als daar honden lopen en hun behoefte doen. Opruimen is er meestal dan niet bij. Daarom een goed plan om het hondengedeelte te omheinen, zodat duidelijk is waar honden uitgelaten mogen worden.

Antwoord

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. Probeer uw buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes! Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-03-2021