Omheinde speel plek

Er is een straat achter ons en speeltuintje aangelegd alleen helaas staat er niet meer zoveel voor de kleintjes en zou een omheining ook geen slecht idee zijn en misschien een schommel met riempje en wipwap voor de kleintjes ofzo plaatsen en bankjes die staan er ook niet meer heel jammer 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Ik heb deze speeltuin op google gezet met de opmerking “gevaarlijk” Ik vraag mezelf weleens af, en dat is bij meerdere speeltuinen in Oss het geval, of de ontwerpers wel weten wat kinderen nodig hebben in een speeltuin. Gewoon een wip, glijbaan, schommel, klimrek zijn al voldoende voor de kleinste. De wat groteren hebben wat meer aan een ontdek-toestel. Het hoeft geen futuristisch uitziend ontwerp te zijn! Bankjes voor de ouders is een pré en ik zou pleiten voor een natuurlijke barrière ipv een hek. Als voorbeeld kan het speeltuintje dienen aan de Wendakker (het Akkerpark) dienen hoewel dat wel héél dringend onderhoud nodig heeft!

Antwoord

Het zou fijn zijn als je met je kinderen /klein kinderen er heen zou kunnen gaan .en inderdaad fijn als er meer toestellen zouden zijn die kind vriendelijke zijn. Een omheining voor veiligheid is zeker een uitkomst. We willen allemaal dat onze kinderen buiten spelen. Maar dan moet er wel een veilige plek zijn . Laten we zorgen dat er die komt met zijn alle .

Antwoord

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. Probeer uw buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes! Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 07-03-2021