Hondepoep op het gras

Aan het begin van de Oost- en Westhaag ( dus aan de kant van de Rusheuvelstraaat) is een grasveldje. Dit veldje zou niet gebruikt moeten worden als uitlaatveld voor honden waar eigenaren van deze beestjes alle behoeften gewoon laten liggen alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is. Dit veldje zou beter gebruikt kunnen worden als verzamelplek voor de buurtbewoners waar enkele keren per jaar bijeengekomen kan worden om elkaar beter te leren kennen.

Dit zou bijvoorbeeld kunnen met een BBQ, waar er voor de kinderen plaats gemaakt wordt door het plaatsen van een springkussen. Zo blijft en de buurt schoon en is er een ontmoetingsplek gecreeerd voor de buurtbewoners.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. U kunt uw buurtgenoten naar deze website verwijzen zodat ze hartjes kunnen geven en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Bij een idee gaat het ook over wat u en uw buurtbewoners zelf kunnen doen. Uw idee past bijvoorbeeld goed in Bewoners Beheren Buurt. Kijk voor meer informatie op www.oss.nl. Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op. Vriendelijke groet, Lieke Verbrugge

Reacties

Idee is ingestuurd op 15-03-2021