Basketbalveld

Hoi 

Ik en me vrienden willen vaak buiten basketballen, maar er is geen goeie veld. Er zijn vaak alleen maar halve velden, velden met kapotte grond ,veld zonder net of de bal rolt weg als we gooien. Wij merken dat er weinig aandacht voor basketbal is vergeleken voetbal. Er zijn namelijk veel goeie voetbalveldjes. Wij vragen daarom ook of het mogelijk is om 1 goeie basketbalveld te maken. Dit zou heel fijn zijn.

 

Groetjes,

Ayman Oedai en Dauphin Habonimana

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor uw initiatief op mijnbuurtoss.

Er zijn meerdere initiatiefnemers rondom basketbalvelden. Zij hebben contact met de gemeente. Bent u inmiddels hierbij betrokken?

Helaas kan ik u niet bereiken via het opgegeven mailadres.

Met vriendelijke groet,

Lieke Verbrugge
Wijkcoördinator CKM en Lith

Reacties

Ik lees zojuist 28-2 in de krant dat je gewoon met 2 kinderen een korfbalveld kunt aanvragen en de Gemeente gaat dan al aan de slag. Dus waar wachten we dan nog op? Misschien op medewerkers die er verstand van hebben!

Antwoord

Een super goed idee want je wil toch gewoon met je vrienden/vriendinnen buiten kunnen basketballen...net zoals de voetballers? Ook in Berghem is hier behoefte aan en dit is enkele jaren geleden al aangevraagd maar hier was geen budget voor. Helaas komen er nog wel steeds voetbalvelden bij.....kom op Gemeente Oss!

Antwoord

Er zijn weinig echt geschikte plekken om te basketballen zowel indoor als outdoor: met goede ondergrond, een goed backboard (een rooster is niet zo goed voor je bal), goede hoogte van de basket enz. Misschien een goed basketbalcourt bij het nieuwe Urban Ox park meenemen?

Antwoord

De veldjes zijn meestal niet goed, met halve velden kan je niet goed basketballen, de grond is ook niet fijn, het zou fijn zijn als er een beter basketbalveld zou komen

Antwoord

Heel goed idee, want we hebben wel wat veldjes maar die zijn echt niet goed ik hoop heel erg dat het er gaat komen

Antwoord
Idee is ingestuurd op 16-02-2022