Modernisering/herinrichting speeltuin Wetsteen-Riek-Wisboom

Het zou geweldig zijn als de speeltuin Wetsteen-Riek-Wisboom in Berghem een modernisering/herinrichting zou krijgen. Deze speeltuin is al -tig jaren in dezelfde opstelling en staat van onderhoud. 

De speelveiligheid van de toestellen is zéker voor de jongere kinderen niet meer gegarandeerd (onveilig!). 

Een nieuwe indeling met nieuwe toestellen, en een panna veldje (nog nergens in Berghem-zuid) zou erg welkom zijn, zeker in deze tijd waarin kinderen en ouders elkaar veelal buiten ontmoeten! 

Wellicht kunnen we door een samenwerking met buurtbewoners én de Gemeente Oss op korte termijn al genieten van een mooie up to date speeltuin, voor de vele kinderen in deze wijk. Zodat ze dit voorjaar en zomer weer veilig kunnen spelen in deze speeltuin. 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden! Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee vinden. Probeer uw buurtgenoten te informeren over deze website zodat zij kunnen reageren op uw voorstel. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes!

Reacties

Top idee En graag voetbalveldje (kunstgras) bij de scouting.

Antwoord

Goed plan en tevens aanpak voetbalveldje bij scouting!

Antwoord

Goed plan en tevens aanpak voetbalveldje bij scouting!

Antwoord

Dat de speeltuin aangepakt vind ik een topidee maar dat panna veldje verplaats maar naar een andere locatie.....jaren terug al een hoop gezeik gehad over dat ze hier voetballen! En extra parkeerplaatsen zou ook niet verkeerd zijn....veel plek tekort!

Antwoord

Top idee

Antwoord

Ik zie graag extra parkeervakken in de wisboom. (Stukje van het grasveld) Verder is het voor de jongere kinderen in de buurt een mooie verbetering als de speeltuin aangepakt wordt. Er is veel ruimte, dus een optie voor allebei lijkt mij.

Antwoord

Heel goed plan!!!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 06-03-2021