Aankleding wandelpad

Het wandelpad evenwijdig aan de Hoesschenboslaan ter hoogte van knopkruid het pad laten doorlopen naar Hoessenboschlaan. Voor sfeervol en fijner wandelen enige verlichting langs het pad aanleggen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

De gemeente heeft contact met de initiatiefnemer. Als er verdere ontwikkelingen zijn dan informeren we u als lezer/ geïnteresseerde daarover op deze site. Dus hou dit vooral in de gaten!

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden! Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee vinden. Probeer uw buurtgenoten te informeren over deze website zodat zij kunnen reageren op uw voorstel. Zij kunnen reageren op uw idee door het geven van hartjes en/ of reageren met een bericht op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Over enkele weken wordt er met u contact opgenomen. Als u eerder vraagt heeft dan gerust met de wijk coördinator contact op. Succes!

Reacties

Het idee om goede wandelpaden in de Piekenhoef aan te leggen ondersteun ik van harte. Hiervoor is het wenselijk op enkele plaatsen verharde verbindingspaden aan te leggen, eventueel met verlichting. Zo ook aan de zuidzijde van de wijk.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 18-03-2021