Skatebaan

Aanleggen van een skatepark in de wijk ruwaard

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Heeft u gezien dat er in de Ruwaard nog een idee is voor een soort skatepark? Misschien kunt u daarbij aansluiten.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Het is belangrijk dat uw buurtgenoten uw idee ook een goed idee vinden. Probeer nog meer buurtgenoten naar deze website te krijgen voor het geven van hartjes en/of te reageren op uw idee. Dit gaat gemakkelijk met de knop ‘Deel dit idee’. Succes! Heeft u gezien dat er ook een initiatief is voor een pumptrack? Over ongeveer drie weken neem ik contact met u op. Als u eerder vragen heeft, neem gerust contact met mij op.

Reacties

Al enige tijd hebben we een werkgroep voor een Urban Sportpark in Oss. Pumptrack Skatepark en Calisthenics Oftewel lekker buiten sporten en bewegen wanneer je wilt Teken de petitie via onderstaande website en laat hiermee de behoefte en support zien voor een sportiever fitter en gezonder Oss https://urbanoxpark.myportfolio.com/

Antwoord

een goed initiatief om te combineren met een pumptrack. ben benieuwd hoever jullie al zijn met ontwikkelingen ? Zit zelf ook in een werkgroep om iets gecombineerds te realiseren.

Antwoord

De kinderen zouden heel blij zijn als dit mogelijk gemaakt word.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 26-04-2021