Buitenspeeldag 9 juni 2021

Tijdens deze dag worden in heel Nederland straten afgesloten voor het verkeer. Kinderen krijgen zo een echte speelstraat. Tevens is deze dag ook een protest tegen de gevaren in het verkeer die de kinderen in hun bewegingsvrijheid beperken. Zo is de Buitenspeeldag naast één groot kinderfeest ook een actiedag voor een veilig en kindvriendelijk verkeer. Uiteraard zal alles worden georganiseerd passende binnen de op dat moment gestelde corona-maatregelen.

 

De Landelijke Buitenspeeldag wordt in de gemeente Oss georganiseerd door vele straatcomités, in samenwerking met de wijkstichtingen, de gemeente en ONS welzijn, in totaal doen een kleine honderd straten mee. ONS welzijn coördineert de vergunningaanvraag, verzorgt de algemene informatievoorziening naar betrokkenen, verzorgt de publiciteit en ondersteunt, middels de sociaal werkers, de straatcomités in wijken en kernen.

 

Mocht u samen met bewoners uit uw straat dit jaar mee willen doen of wenst u eerst aanvullende informatie, dan bent u van harte uitgenodigd. Stuurt u dan een mail aan buitenspeeldagoss@ons-welzijn.nl. Per mail krijgt u dan informatie en het vergunningsaanvraagformulier of kijk voor meer informatie op www.ons-welzijn.nl (zoek op buitenspeeldag)

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op Mijn buurt Oss. Fijn dat u onze website heeft gevonden. Ik wens u veel succes met de verdere uitwerking van uw activiteit!

Antwoord

Worden deze berichten ook weer verwijderd?

Antwoord

In de Speeltuin het Klokhuis in de wijk Lith Oost doen we ook mee........... Toon

Antwoord

Super Toon! Veel plezier met organiseren ook.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 06-03-2021